C/ Hospital, 32   Sant Feliu de Guíxols (17220) Girona    Tel. 683.14.17.92 /  637.43.15.79 

 © Copyright 2018. Aventura eXperience - Reservats tots els drets

Avís legal  -    Política privacitat i ús de cookies

LASER COMBAT

Des de Aventura Experience disposem de 3 camps de Laser Combat ubicats en el parc aventura de sant Feliu de Guíxols,  on pots demostrar la teva habilitat i compenetració. És un joc divertit i excitant que té com a principal objectiu passar un fantàstic i divertit dia.
 
El Laser combat o paintball làser és un esport que neix de l’evolució entrenaments de guerrilla on les tàctiques i el joc en equip són molt importants. És un esport d’equip i consisteix bàsicament a eliminar disparant amb pistoles làser els teus contraris. Aquesta és la idea central sobre la qual i pot haver-hi variants que introdueixen elements com banderes, defenses de posicions, etc. No requereix cap condició física especial i pot ser practicada per qualsevol persona.
 
És un deport col·lectiu d’estratègia on estan representats aspectes bàsics com la comunicació i l’aportació de cada uns dels membres del grup.
 
Es divideixen els participants en dos equips amb pistoles làser i uns sensors electronics que són els que detecten l'impacte del làser.  

Làser Combat

 En breu disponible a les nostres instal·lacions!!!
  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Tripadvisor icono social
  • Icono social de YouTube
  • google icono