LASER COMBAT

laser - 7
laser - 16
laser - 10
laser - 19

Des de Aventura Experience disposem de 3 camps de Laser Combat ubicats en el parc aventura de Sant Feliu de Guíxols,  on pots demostrar la teva habilitat i compenetració. És un joc divertit i excitant que té com a principal objectiu passar un fantàstic i divertit dia.

 

El Laser combat o paintball làser és un esport que neix de l’evolució entrenaments de guerrilla on les tàctiques i el joc en equip són molt importants. És un esport d’equip i consisteix bàsicament a eliminar disparant amb pistoles làser els teus contraris. Aquesta és la idea central sobre la qual i pot haver-hi variants que introdueixen elements com banderes, defenses de posicions, etc. No requereix cap condició física especial i pot ser practicada per qualsevol persona.

 

És un deport col·lectiu d’estratègia on estan representats aspectes bàsics com la comunicació i l’aportació de cada uns dels membres del grup.

 

Es divideixen els participants en dos equips amb pistoles làser i uns sensors electronics que són els que detecten l'impacte del làser.  

Làser Combat

 En breu disponible a les nostres instal·lacions!!!

Projecte Apadrina tu cascada

apadrinaunacascada1-2.png

La opinió dels clients...

reseñas aventura experience.png
logo AEGM.png
LOGO PARC AVENTURA.png